Tjänster & Priser

Thaimassage
30 min – 350 kr
60 min – 550 kr

Oljemassage
30 min – 350 kr
60 min – 550 kr

Sportmassage
30 min – 400 kr
60 min – 600 kr

Thaimix
30 min – 350 kr
60 min – 550 kr

Fyrhandsmassage
30 min – 600 kr
60 min – 1000 kr

Tantra massage
60 min – 600 kr

Förklaring av våra behandlingar

Traditionell thaimassage är en terapiform med anor sedan 2500 år. Med hjälp av sina händer, underarmar, fötter och knän utför massösen stretchrörelser och distinkta tryck längs kroppens energilinjer i ett lugnt, rytmiskt tempo. I traditionell thaimassage eftersträvas att spända muskler ska inta sitt normala viloläge. Behandlingen lösgör blockeringar och balanserar kropp och själ.

Behandlingen utförs på en madrass på golvet och Du är klädd i tunna, löst sittande kläder som Du får låna av oss. Räkna med att minst en timme behövs för att massera hela kroppen.

Den här behandlingen är mjukare än traditionell thaimassage. I kombination med akupressurtryck masseras Du lugnt och rytmiskt med en naturlig olja. Välj en neutral olja eller en med aromatiska tillsatser. Behandlingen är mycket rogivande och vilsam. Oroa Dig inte om du skulle slumra till, det gör de flesta. Vi väcker Dig när det är dags!

Oljemassage utförs på en massagebänk. Du har underkläder på Dig och täcks av en handduk. Behandlingen löser upp muskelspänningar och kommer att ge Dig en avstressad och vital känsla. Vill Du duscha efteråt får Du gärna göra det hos oss.

Denna massage är anpassad för dig som har överbelastade leder, muskler och andra vävnader drabbas lättare av både akuta och långsiktiga skador. Den är inte rekommenderad för den beröringskänslige, utan mer anpassad för motionärer och idrottare. Med hjälp av kroppsundersökning, terapeutisk stretch och djupgående massage får du en väl behövd ”genomgång” som kommer att göra dig gott.

Thaimix är en kombination av traditionell thaimassage och oljemassage. Du får en behandling av båda världarna och vi ser till att du får en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Två massörer, fyra händer. Detta är en unik massageupplevelse som måste upplevas, framtagen för din maximala avkoppling och vår omtanke. Djupare avslappning än en vanlig massage.