Om oss

Vem är vi?

Vi på Asian-style Thaimassage hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Hos oss kan du med garanti förvänta dig en underbar och professionell behandling, vilken du än väljer. Ett trevligt bemötande är också en självklarhet. Vi håller till i en lugn och behaglig miljö där din avslappning är av största vikt. Tanken är att du ska kunna koppla bort vardagens bekymmer och bara tänka på dig själv. Det är du värd!

Ditt besök hos oss

För att säkrast få den tid Du önskar bör Du ringa och boka. Men vi tar förstås gärna emot drop-in-kunder också när det är möjligt. Vänligen respektera bokad tid. Kom gärna en stund i förväg så hinner Du varva ner. I händelse av försening förbehåller vi oss rätten att förkorta bokad behandling med motsvarande tid så att efterkommande kunder inte drabbas. Om Du kommer för massage bör Du helst undvika att äte en timme före behandlingen.

Garanti

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med sitt besök hos oss. Är Du inte det behöver Du förstås inte betala något. Men, i ett sådant fall, hjälp oss! Berätta vad vi kan göra bättre!